...

When you try your best, but don't succeed.

Han har utvecklats.

jaupp, tyckte det var dags för ett nytt inlägg nu.
jsm var i helgen som jag nämnt tidigare och tyvärr deltog jag ej. det var tydligen många som tänkte likadant och startfältet blev inte så stort vilket är väldigt tråkigt... det var iallafall många spännande matcher och jag & pappa spenderade hela lördagen framför datorn och kollade. 
resten av helgen har jag bara ätit känns det som... min lilla grottis har gått och utvecklats till tjockis och när han förlorade mot mig på 2 rundor dart utvecklades han till argis.  

på fredag åker jag till lettland, för juniortävling. Får bara ta med 1kg bage som jag får checka in... och jag som brukar ha halva väskan full med mat och dricka. Jag kommer svälta ijäl. Jag börjar få riktig beslutsångest om vad som jag måste lämna hemma.
hoppas på en fortsatt trevlig dag.
/v.jeppsson

Jag har blivit med lägenhet!!

Hejsan hoppsan!
Igår var jag och kollade lägenhet med Micke och Emma.
Jag blev stormförtjust i den så jag och pappa passade på att slog till.
Jag har nu sagt upp mitt rum här ute i Pungbyhed hehe och det blir förhoppningsvis flytt redan i början på maj.

Jag behöver ju en del möbler som köksbord & stolar, utemöbler, soffa, tvbänk mm. Har ni eller vet ni någon som har möbler som ska slängas eller säljas så hör gärna av er så tittar jag gärna på det. :)

Just det, de flesta av juniorbrottarna är uppe i snöhyddorna i Boden nu för att tävla sm till helgen. Jag håller tummarna här hemma. KÖR HÅRT!
För mig blir att ta det lugnt i helgen istället och vila upp sig då jag känner mig lite sliten och gnällig.
Jag ska fira en försenad födelsedag och får även träffa mina kusiner som jag inte träffat på hur länge som helst! Som jag längtat!!

Trevlig torsdag!
/v.jeppsson




paint is king

bild: starke-vickan och grottis :)


The best relationship is when you can act like lovers and best friends. It's when you have more playful moments than serious. It's when you can joke around, have unexpected hugs, and random kisses. It's when you give each other that specific stare and just smile. It's when you will rather chill inside to watch movie than go out. It's when you will stay up all night just to settle your aeguments and problems. It's when you can completely act yourself and they can still love you for who you are.
We're perfect. P.s I love you!!!

em, serbien



sista kvällen börjar närma sig sitt slut här i serbien, belgrad och jag är riktigt sleden.
det har varit en  tuff vecka, med långa dagar i arenan. men den har det varit värt.
vi kom precis hem efter en middag på Novak Djokovics restaurang och han är från och med nu en man jag ser upp till. Jag hade ingen aning om vem han var från idag, men det spelar ingen roll. Restaurangen hade en egen glutenfri meny för oss annorlunda och utstötta. Ett stort plus på min tycka om lista alltså.
tävlingen för mig annars blev pannkaka som vanligt... men lilla sveriges damer lyckades  knipa några medaljer faktiskt. Både Sofias silver och Henna som plockade hem guldet. Även herrarna brottades bra och fick med sig en bronspeng hem.
Rasmus gjorde en fin debut i seniorlaget och hejades stark fram av oss på läktaren (spec Ante)
antar att det är nya tag nu, bita i det sura äpplet och kämpa vidare
har en del att ta tag i här hemma också, sen kanske jag ska titta på lägenhet i veckan, spännande.
just det, Ida har blivit faster också. riktigt kul, så nu får vi se hur mycket tid hon har över för mig hehe
Ha en fin vecka!
/v.jeppsson

dags för serbien

God kväll!
Nu har jag tagit mig igenom ännu en skolvecka och snacket om studenten börjar ta fart på riktigt. Jag tror vi passerade 100 dagars sträcket under veckan, och nu går det neråt i en väldans fart.
och allt som ska bestämmas... baldejt, balklänning, sminkning, håruppsättning, naglar, studentlekar, flaket... ja ALLT! och som det ser ut kommer jag nog inte ens få va med på något utav det... japp, jag kommer nog inte va hemma på min egna student. Vilket är väldigt tradigt tycker jag.
Men nu tänker vi inte mer på det. För tillfället håller jag på att packa väskan för imorgon bär det av till Serbien och senior EM. Jag väger in på måndag och tävlar sedan på tisdag men stannar sedan resten ut av veckan för sen till helgen är det rasmus tur att gå upp. Ser ut att bli ett stort härligt gäng som åker ner och hejar fram svenskarna :) NU GER VI JÄRNET!!

Ha en fortsatt trevlig helg
och ta hand om er!
/v.jeppsson  


RSS 2.0