böla,böla,böla,böla

kommit in ett stadie där jag tycker alleles för mycket synd om mig själv,
jag behöver rycka upp mig och bli den där glada människan igen
och inte vara sådär jobbigt gnällig, för jag vet själv hur jobbigt det är att ha & göra med.
snart helg, en helg som jag endast ska spendera med den människan som jag tycker mest om i hela världen
blir att ta det lugnt nu när lägret börjar gå mot sitt slut och nästa vecka bär det av mot bulgarien.

inte långt kvar tills jag fyller år heller och jag får riktigt dåligt samvete av att jag inte kommer på något som jag önskar mig. helst av allt hade jag velat få ta upp casper här eller ha något annat att pyssla med. blir deprimerad av att inte ha något att ta hand om och pussa på.

nu ska jag plugga vidare...
och just de, han klarade det! Stickan klarade det!!
blir EM i mars för Rasmus! jag är världens stoltaste!

/v.jeppsson





pause



/vic

love live forever

jobbig vecka...
sliten och otroligt mycket plugg
jag är så trött i både kroppen och knoppen att jag inte ens kan se film utan att mina kinesögon slocknar och hela jag drömmer mig bort. Hade varit skönt med lite semester nu... Sol, bad, god mat och bara slappa. Bara ligga där på solstolen, pilla lite navelludd och tänka efter hur bra man egentligen har det. ikväll ska det läggas mattor, imorn är dags för den årliga cup Klippan och efter otroligt mycket tjat från min sida så ska min stjärna äntligen göra comeback!!! Själv gör jag debut i klippanstället och brottas för första gången på hemmaplan? Nä, dalby ligger mig fortfarande närmast hjärtat och jag kommer vara den lilla dalbytösen... forever

Nästa vecka är det läger här i ljungbyhed med juniorerna och seniorerna. Även Norge och Tyskland kommer så det blir nog full fart. :)
nu ska jag rulla tummarna, rummet är städat och det finns absolut inget att göra här ute...

Ha det fint och på återseende!
/v.jeppsson




Har bestämt att stå helt utanför, det där som jag blir ledsen av.

jahapp, och helgen rusade förbi som vanligt...
skyndade mig hem till dalby efter skolan där finmiddag väntade och ett sorgligt avsked med min syster.
hon ska nu i några månader lätta lite på vingarna och jobba i Frankrike och jag saknar henne redan...

jag har även kollat på gladiatorerna och får otroliga flashbacks från lågstadiet när man lekte det på rasterna och kom hem med skrapsår på knäna och fickorna fulla med sand.
det hade varit kul att få va med och testa och se vad man går för. en del saker ser faktiskt riktigt jobbigt ut, speciellt den avslutande hinderbanan!!!

söndagen spenderades i ljungbyhed för ett skåneläger.
man kan ju säga att österrike lägret sitter kvar i kroppen för man känner sig väldigt sliten nu och framförallt så himla gnällig!!! 

idrottsgalan gick av stapeln igår som ni kanske alla vet och (borde veta)... iallafall efter alla inlägg på facebook där alla bölar efter att en ryttare vann jerringpriset ;)
som brottare kan jag ju säga som såhär att våra sporter skiljer sig ganska så ordentligt åt, så mycket blod, svett och tårar som vi lägger ner i gymmet och på mattan så har vi svårt att acceptera och förstå att en gubbe i vita ridbyxor och kavaj får det finaste priset... och som dessutom rider på en häst och inte tar sig över hinderna själv?!! Men jag tror faktiskt att bakom de putsade stövlarna så ligger det minst lika mycket arbete. Han har fått lägga ner minst lika mycket tid & ork, fått offra exakt lika mycket saker som alla andra och framför allt är hans vilja till att lyckas med det han gör är precis lika stor som hos alla andra idrottare. Så idrottare lägg inte ner tid på att älta, se det som en sporre istället. Om några år är det kanske du som får priset. ;)

Ha det fint och på återseende :)
/v.jeppsson





My eyes will do the same, if you walk away.. everyday it will rain

sista terminen har påbörjats nu här ute i ljungbyhed.
det känns inte bra... och jag är nog den enda som inte längtar efter studenten.
det känns som att att det har blivit för mycket brottning och för lite fokus på skolan,
som att jag har slösat bort 3 år i skolan då jag vet att jag hade kunnat prestera bättre i alla ämnena.
och sen alla tankar på vad som kommer att hända efter skolan...
Jag har varit borta hur mycket som helst och har då tagit mig igenom kurserna på "halvfart" och kommer gå ut med betyg som jag inte alls är nöjd med...
och där kommer tävlingsmänniskan fram i mig, för det är nog det värsta jag vet, att efteråt veta att man hade kunnat göra allt så himla mycket bättre. 
somliga har flyt och halkar in på bananskalet, men inte alla, så mitt råd från mig till dig, bit ihop och lägg ner tiden.

/v.jeppsson

austria på träningsläger.

Hej hopp!
Nu börjar det närma sig slutet här nere i Götzis, vi har bara 2 pass kvar och nu i eftermiddag åker Italien hem och då försvinner tyvärr mycket av vår sparring.
Lägret har varit väldigt mixat iår med både tjejer och killar som kör fristil. Träningarna har varit tuffa, väldigt tuffa ibland nästan så man börjat gråta.. så tröttblev  man ibland. Det var inte så många länder som vi trodde skulle komma utan det blev sverige, österrike, italien, tyskland och usa.
Igår var vi på ett österrikiskt raveparty... Nä, det var en karneval där alla sprang runt snorpackade i olika dräkter och godiset bara östes ner från alla vagnar som körde förbi.
Italien har även bjudit på middag. Det blev spagettinapolitana (tomatsås) och med min klena hjärna kopplade jag det rätt bra... För italienarna är faktiskt från Napoli i Italien! ;)

Lokalen och våra sovrum, allt ligger i en stor betongbunker där det är dålig teckning och fuktiga väggar. Igår hade alla brottarna drabbats av någon hemsk tarmbakterie för det luktade bajs långt ut i korridorerna så roy fick ingripa och skrubba kaklet lite. Även en riktig odör vilar i allas sovrum då svettkläderna börjat samlas i stora högar...

Nä, nu ska jag plugga lite. Har många roliga prov på rad nu när skolan börjar.
Ha en trevlig sista dag på erat jullov!


/v.jeppsson

nyråssmashton

att uppdatera är inte riktigt min grej..
men mer spännande blir det för er läsare var gång ni är här och vänder.

Mina jullovsdagar bara rinner iväg och nu har även nyårsafton passerat :(
Det blev inte riktigt som jag tänkt mig då Micke dagarna innan sög mitt öra. Tyvärr blev det inte så mycket bättre utan fick åka in till sjukhuset dagen efter och fixa det. Och om jag inte var öm redan så blev jag det efter för de ville inte suga örat... de ville trycka ut allt för hand!!! Nu har jag gått med ett bandage runt huvudet i några dagar och går även på antibiotika och smärtstillande då läkaren pregade in lera i mitt öra som både kliar och skaver. Så man kan säga att jag har blivit lite av en expert på vad man kan få in i sina öron.. för nu har jag testat mycket. Tamponger kan jag tyvärr inte rekomendera utan jag tycker ni ska köra på vanlig bomull :)
Foto till körkortet har jag inte kunnat ta heller... undrar när jag ska hinna det

Nyårsafton firades iallafall hos mr och miss severinsen med god mat och trevligt sällskap.
och nu på det första dagarna av året har jag inte gjort mycket heller... mer än tofflat... men det var inte så svårt att lista ut ;)
Ikväll blir det bio med familjen. Stig-Helmer!!! och sen ska jag börja packa lite.
På onsdag åker vi till österrike på en veckas läger och sen när jag kommer hem är det skola igen med massa, massa prov. 

Har inga nya bilder alls från jul, nyår...
och har inte en enda bild på på mig och rassenasse...
får önska mig det i födelsedagspresent. det är ju bara 2 månader kvar, så det ska vi nog hinna fixa.

Nyårslöften ska jag skriva också!
men dom får ni inte veta hihi

Gott nytt år allesammans!
/v.jeppsson - Klippans BK

 
du och jag ida, du och jag

RSS 2.0