det var ju ganska varmt i Nice...

hej kompisar!
ännu en gång har jag haft noll koll på läget. min hjärna försväntar sig att det är svinkallt i alla länder nu så jag tog ju med dunjackan till Frankrike. inte kunde jag veta att det skulle va +17 grader och att vissa till och med gick runder i shorts... men det var riktigt skönt att man faktiskt fick träffa solen lite till nu innan det blir som mörkast. frankrike var ett fint land... eller det jag såg. Nice var iallafall väldigt fint tycker jag :)
tävlingen gick vell hyffsat och med min vanliga tur fick jag tuffast möjliga motstånd först. och efter en lång dag slutade det med en femteplats till mig och ett guld till johanna. men största priset fick jag ändå på vägen hem på tåget när vi visst hade glömt att köpa biljett åt mig. Saftiga 800 spänn blev det i böter...

det var även första advent i söndags och det firade jag med att när jag kom hem lagade mamma god mat och vi fick glass till efterätt och även grottis var här. hehe! nu är han i ungern, och jag saknar han redan. Inte van vid att han åker ifrån mig. Det brukar alltid va tvärt om... ;)
Nu ska jag laga pannkakor. gottgottigottgott

Ha en trevlig vecka!!
/v.jeppsson
och här kommer bli bilder från mitt och idas träningsläger.


här är även någon bild ifrån frankrike & då måste jag bara berätta om den röde brottaren som är med på båda bilderna. det är en man från USA, skulle tippa på mellan 50-60 år gammal och helt ihopa tejpad. Jag tror han gick i 84a och man kan säga att han inte åkt hela vägen från usa förgäves. De var visst bara 4-5st i hans vikt, vilket betyder att alla möter alla. Han ställdes mot flera ryssar och georgier och som tur var visade de respekt och plockade bara ettor på honom. annars vet man nog inte vart han hade landat ;) han gav iallafall en otrolig underhållning och när han skulle in på mattan hade han hela publiken med sig. ;) 


mot fraaaanceee

tänkte överraska lite och slåtill med ett till inlägg den här veckan.
mest för att julia och ida ska ha något att göra när jag inte är på internatet och terrar dem.
jag missar vår mystorsdag... men det får vi helt enkelt ta igen nästa vecka hehe

det var meningen att jag skulle packa ikväll, men det blev inte så mycket av det då jag alltid ska dra ut på det och göra det i sista sekund, så jag glömmer hälften vad jag ska ha med mig. sen är det ju liiiite roligare att kolla oc med syrran också. det gäller ju att prioritera he-he
men det viktigaste är vell skor, trikåer och pass. ombyten behöver jag inte, för jag duschar inte ändå.

lägret som vi har åkt på nu vart år i december har blivit flyttat till januari istället vilket betyder att jag är hemma när det är fotbollsturnering. men tack vare att jag nu missar våra träningsmatcher på morgonträningarna gör att jag inte har några resultat... villket leder till att jag inte kan bli uttagen och deltaga. då man inte kan bli uttagen i ett lag utan att man gjort några resultat. ;) och jag tror att jag sköter jobbet i klacken dubbelt så bra som jag skulle gjort på plan... för jag känner mig lite ringrostig nu... faktiskt.

imorn beger jag mig mot Nice i Frankrike för att kämpa mot seniorbeastarna
när jag kommer hem är det första advent. fy bubblan vad tiden går snabbt och snart är det nytt år och då börjar allt om från början igen. och just det, det blir 2012... vilket betyder jordens undergång, eller? men frågan är när under 2012? Hinner jag ta studenten? hinner vi sova på tjockmattan i träningslokalen? hinner jag och Ida åka till ullared?? men framför allt! hinner twilight, breaking down part 2 komma ut på bio????
om jag får bestämma får det gärna lov att vänta, iallafall till jag är 70-80år. För då har jag hunnit med det jag ska i livet hoppas jag, allt med brottningen, att jag har gift mig, kanske barn, lagt på mig några extra kilon (xl), köpt några hundar och framförallt bakat och bjudit alla grannbarnen på kakor :) 

<3
nä nu ska jag sova. det blir en låång resedag imorn.
på återseende!

Just det, en hälsning till grottis också. i love you
hejdå! :D
/v.jeppsson

projektarbete

så, imorn har jag varit med körkort i en vecka och det känns mycket, mycket bra!
imorse tvättade jag. och jag skämtar inte när jag säger att det var den bästa måndagsmorgonen på väldigt läänge. Så jobbig och tråkig har körskolan varit!
Nog snackat om det!

Förra veckan gick otroligt snabbt...
Brandlarmet gick 2 gånger... en gång var det den så kallade popcorn-mannen men den andra anses vara anlagd. de misstänker att det är någon som försökt bränna oss inne. Vi fick stå ute i en timme mitt i natten och vänta medans brandmännen gjorde sitt jobb.
Sen fick vi äntligen gå in igen och då försökte man bädda ner sig i sängen igen och ladda mentalt för nationella i svenska B som skulle skrivas nästa dag.

Under helgen genomförde jag och ida vårat projektarbete. vi höll i ett träningsläger för tjejer och det lyckades faktiskt komma hela 31st. Riktigt roligt att så många tog sig tid att komma dit :)
allting flöt på som det skulle och vi hade jätteroligt. 
igår när jag kom hem var jag inte så trött, men nu kan jag knappt hålla ögonen öppna.
och jag kan nu konstatera att det är väldigt jobbigt att vara tränare också!
jag får försöka ladda om så snabbt som möjligt för på torsdag bär det av till frankike.
ännu ett land som jag kan bocka av från listan för där har jag aldrig varit ;)

trevlig vecka!!
/v.jeppsson 




nu kör jag importerad audi

det är som om en sten har lättat från mitt hjärta! äntligen!
och det kan va bland de värsta jag har gjort i hela mitt liv!!
men jag rekommenderar ändå det
freeeeeedom

/v.jeppsson

uppsamlingshit

bloggvickan är tillbaka!!!
tror det är dags för ett nytt inlägg efter någon veckas slappande...
eller slappande och slappande... Jag har hunnit med både öresundsträffen,
laga pannkakor, åka till turkiet och besöka tropicariet & aporna.

Öresundsträffen kändes väldigt bra faktiskt.
julskinkorna käkades upp under veckan så det var betydligt lättare att röra sig på mattan.
nu har jag fått mig några matcher så nu blir det att hålla lite och grisa vidare på träningarna.

Under veckan fyllde min grottis år och vi hade andra delen på vår tävlingssekreterarkurs och jag lagade lite glutenfria pannkakor ala Victoria som lite grädde på moset.

Lovveckan spenderade jag i Alanya-Turkiet och bara gottade mig. Maten var god och varierad. Det blev kyckling både till lunch och kvällsmat var dag så jag klagar inte ;)
Vi solade, badade, shoppade och nördade oss med wordfeu. Jag som inte är så inne och har en touchmobil fick tigga lite speltid hos de andra grabbarna... Vi gjorde även en hamambehandling som bestod utav bastu, ansiktsbehandling, oljemassage mm.
Jag åkte ner till turkiet med ett mål i sikte, att handla en onepiece och redan andra dagen var uppdraget slutfört. Jag köpte en beige, ful jäkel men oj så skön den är och jag smittade även av mig på småkillarna som också skulle ha en. Så resten av veckan lallade teletubbiesligan runt i baren. Vi fick ju en hel del blickar... men vi hade ju roligt iallafall ;)


Nu under veckan har vi börjar köra på ordentligt med brottningsträningen igen och på tisdagskvällen kan man ju säga att min lasange som låg så bra i magen i början av passet var på väg upp igen ett antal gånger mot slutet utav passet...
Veckan flöt på och nu har vi börjat att förbereda vårat läger som vi ska ha nästa helg. Vi har börjat att få in anmälningarna och det ser ut att bli ett härligt gäng. :)

& I helgen har jag gosat med min grottis och han tog med mig till tropicariet.
vi kollade på hajar, ormar, spindlar och de fina aporna. 


Hoppas ni haft en bra helg.
På återseende / v.jeppsson

right back at you. you light up my world like nobody else.  

RSS 2.0