just listen to your heart

Hej!
jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen men den här gången har jag faktiskt en anledning att skylla på hehe.
torsdagen, innan det var landskamp sa min data farväl och bestämde sig för att inte vilja starta igen och jag som hade mitt projektarbete på där fick lite ont i magen. Som tur var fixade pappa så jag kunde få tag i innehållet på datorn iallafall och projektet är nu i trygga händer igen.
Men nu till min bortförklaring till bloggandet... Att komma ihåg mobilnummer, koder och lösen är inte min starka sida... Faktiskt lärde jag mig mitt egna mobil nr i höstas efter sådär ca 2 år efter bytet. Som en vana hade jag mitt lösen inprogramerat i datorn och eftersom den inte funkar och jag inte kom ihåg lösenet så har det fått ta sin lilla tid...
Till och med min bankkod glömde jag när jag åkte och tanka förra veckan, så när jag stod där i automaten ville den inte acceptera kortet!!! Så det vara bara att köra hem och bilen fick förbli törstig.

Sportlovsveckan inleddes med landskamp mot ryssland som sverige förlorade efter en mycket jämn strid.
Invägning och tävlingen rullade på och även min födelsedag. Jag fick inget av det jag önskade mig, men en fin uppvaktning och många andra fina presenter fick jag :)
Det var läger måndag till fredag med mycket tuff sparring. Bara efter några dagar hade jag så ont i kroppen att jag inte kunde vända mig i sängen.

När lägret var slut åkte jag en vända hem om dalby och pussade på mina bebisar.
mamma, pappa och jag kollade sedan hipp hipp på kvällen "köp mjölk, skriv bok" på arenan i lund och den var faktiskt riktigt bra :)
Sen gosade jag ner mig med min köttfärslimpa (selma) och hade en riktigt skön sovmorgon.
Har även dragit på mig en rejäl förkylning och hoppas verkligen att den vill försvinna nu!
På söndag åker jag, måndag invägning och tisdag tävling. Det är nära nu!

Just det! Alla som bodde på 47an under lady open!
Ingen som av misstag fått med sig min gråa wrestling tröja hem? Liten, svettig tröja... Står även hemköp på ryggen på den. Saknar den så!
Ha en fortsatt trevlig vecka!
/v.jeppsson


I won't ever give up
of something that's so strong.
puss min rasmus

youre my everything

alla hjärtans dag och jag vill bara berätta att jag älskar mina vänner, min familj och jag älskar rasmus över allt på denna jord. ni betyder allt för mig och jag vill bara tacka er för att ni finns. 
och såklart mina två bebisar där hemma. m&p, pussa dem extra från mig.
/v.jeppsson








en dag utan mjukis är en dag utan mening.

vet inte riktigt om jag ska lägga ner det där med bloggandet för jag missköter det bara ändå...
men iallafall så kom jag hem från bulgarien för ca 1v sedan och där var det kallt och mycket snö.
tävlingen var utdragen på tre dagar och som vanligt brottades jag sista dagen, så under de första dagarna fick jag agera filmare och bara sitta och njuta när de andra brottades. svenskarna skötte sig super på mattan och det regnade in medaljer till svearike. när tävlingen var slut var det dags för bankett och där fick man verkligen känna på hur det är att äta i kaos. Musiken dunkade på högsta, det var inte sittplatser till alla och man fick kasta sig över maten om man ville ha något. Men nu har man testat på det iallafall. 

Under veckan har jag inte gjort mycket men i fredags spelade vi laserdome och det var inte ett dugg kul för jag kom sist nästan hela tiden.
i lördags var det dm och igår blev det väla. Målet var att leta inspiration till födelsedagen men det lyckades jag inte alls med.
nu är det skola igen och på torsdag är det landskamp
dags för sverige att sätta ryssarna på plats hehe

/v.jeppsson


bild på gängets banketoutfits.
mjukis är ett måste... men jag hörde att det var inne med lite pastellfärger nu i vår så vad passar bättre än att piffa till det lite med rött.

Hur många jublade när de vaknade imorse? Ta inte livet förgivet..

första februari och jag håller på att packa ihop lite.
imorn bär det av till bulgarien och nästa vecka är det praktik
så nu blir det inte ljungbyhed på ett litet tag. skönt

helgen var en riktig slappehelg där jag bla fick massage, kollade brottning i lund och turade med båten över till helsingör med rasmus klubb bergania. vi åt gott och det var väldigt trevligt sälskap.
resten av helgen har vi bara myst. :)

har klurat länge nu... och det ser inte ut att bli mycket bättre...
här mamma och pappa kommer min önskelista...
1. hundvalp
2. resa runt jorden
3. en årsförbrukning på kesella
4. vattensäng

/v.jeppsson




RSS 2.0