jullov, julafton.

Hej där ute!
Äntligen är det jullov och man får chansen att vila upp sig lite och ladda batterierna för nästa år. Det har varit ett grymt hektiskt år, men så mycket roliga och minnesvärda saker jag har hunnit med! När året började var det dags för mig att lämna ungdomsbrottningen och istället kliva ut i junior men istället tog jag ytterligare ett steg och har i år fått chansen att känna på riktigt seniormotstånd. Även fast jag har fått känna på världseliten och då fått duktigt med stryk så känner jag att jag har utvecklats otroligt mycket. Inte bara fysiskt av alla hårda matcher och läger utan även mycket psykiskt då jag fått komma ut mycket i världen och skaffat mig erfarenheter. Det har varit mycket resor för de få matcherna jag fått, vilket kan vara mycket frustrerande ibland! Men i längden inser man att det inte bara är matcherna man måste få utan även att få komma ut. Hela upplägget inför en tävling gör en flera erfarenheter rikare. Allt ifrån uppbyggnaden, toppningen, resan, vikten, matcherna och framför allt nervositeten. 

På jullovet har jag inte bokat in allt för mycket utan ska ta vara på tiden och verkligen vila upp mig. Ännu så länge har jag hunnit med frisören, rasmus och julafton. Måste ha varit väääldigt snäll för jag fick väldigt mycket fint tycker jag. Bla fick jag punkteringsspray av tomten. Nu slipper han att hämta mig med sina renar om olyckan skulle vara framme iallafall :)
ikväll blir det film med föräldrarna. utgång en dag som den här, existerar inte för mig. ;)

Ha en fortsatt trevlig jul så hörs vi.
/v.jeppsson



snarre julovet

rätt så kass på att uppdatera känner jag. Skyller på att jag inte har varit hemma
och när man väl är det så hinner man inte! det finns så himla mycket saker som händer i ljungbyhed helt enkelt...
Londonresan var en upplevelse och det var grymt häftigt att få brottas i os-arenan. Själva tävlingen var inte super organiserad utan hade en del brister faktiskt... Ingen hämtade oss på flyget, vi fick ett hotellrum för lite, medicinkonrollen och invägningen tog 1,5 timme, maten tog slut så vi som vägt in fick ingen, de ändrade tiderna på finalpassen utan att säga till mm... men trots allt det blev det en ganska så trevlig resa.
Vi fick även en dag extra där nere som vi turistade lite på. Det blev bla london eye, big ben mm. Det var meningen att jag skulle handla julklappar där nere men affärerna var fulla av människor och gigantiskt stora och mitt tålamod är väldigt litet.. så det blev inte så mycket med det..

nu i veckan har jag både hunnit med det ena och det andra.
har även fått smaka lite plåt då jag påväg till träningen blev påkörd bakifrån av en gubbe som satt och drömde.
så nu ett tips när ni kör, håll avståndet!! ;)
Som tur var viker inte passaten ner sig hur lätt som helst. inte en repa fick fick den.

i helgen har jag varit på julmiddag och även och kollat lite fyrstads
jag har bakat knäck & kola och även lussebullar
nu håller jag på och julstädar mitt rum
och imorgonkväll lämnar jag ljungbyhed för det här året.

på återseende.
/v.jeppsson












=> test event for the olympic games - london

hej alla små tomtar!
Tredje advent till helgen... men det känns absolut inte som jul på något sätt.
Ingen snö och ingen julkänsla alls här i ljungbyhed. Tycker vi får ta och rycka upp oss lite nu!
Min crazyfrog julhits som jag har i bilen verkar inte ha funkat riktigt. 
I helgen hade vi som sagt några extra träningar och i lördags bakade jag lussebullar. Tyvärr ligger alla i min mage nu... jag får nog ta och baka en sats till tror jag...

I helgen var vi även på ullared och där var ju ganska mycket folk hehe
hittade EN enda julklapp, så får nog försöka klämma in en dag på väla eller något på jullovet...
däremot hittade jag min teddy-onepiecie som jag letat så himla mycket efter. Så nu är min jul räddad iallafall :)

sista skoldagen för mig iden här veckan dag, sen åker jag hem till dalby igen och packar om. Den här gången blir det london, och där har jag heller aldrig varit. Det här blir den största tävlingen jag någonsin har deltagit i och det pirrar redan lite längst nere i lussebullsmagen. Det är en testtävling som kommer att hållas i os-arenan nu inför OS nästa år, SPÄNNANDE!

ha en trevlig lucia, för vi hörs nog inte innan dess!
/v.jeppsson



på fredag är det ett halvår sedan jag träffade dig
& du kommer att finnas i mitt hjärta
från den dagen
då, nu & föralltid


det är dags för fredagsmys

nu är det fredag, igen!
veckorna susar förbi och snart är det juuuuul!
mycket i skolan och mycket träning, så nu längtar man lite till lovet så man får vila upp sig lite.
i veckan har vi varit på domarkurs och jag har även klarat av att hitta in till helsingborg heelt själv i mörkret. tyvärr var det inte lika lätt att hitta parkeringsplatser...
i helgen ska vi ha ett litet läger här i klippan. eller läger & läger, det är några extra brottningspass nu innan london och efter träningen ikväll tänkte vi köpa med oss lite kinamat hem, så det blir liiiite fredagsmys här ute iallafall. på söndag ska vi till ullared. jag har aldrig varit där så det blir nog en upplevelse.

ha en trevlig helg.
/v.jeppsson


RSS 2.0